Aluminium lijsten

Voor wederverkopers zoals kunstbenodigdhedenwinkels, fotografen, online wederverkopers, hobbywinkels, woonwinkels, meubelwinkels en decowinkels, bieden onze aluminium lijsten een uitstekende toevoeging aan uw assortiment. Perfect ontworpen om te voldoen aan de behoeften van uw eindconsument, combineren onze lijsten kwaliteit met stijl en functionaliteit.

Onze lijsten, beschikbaar in verschillende afwerkingen zoals mat zilver en hout-ommanteld, zijn ideaal voor het inlijsten van foto's, kunstwerken en decoratieve items. Ze bieden een elegante touch aan elk interieur, van modern tot klassiek. Deze veelzijdigheid maakt ze een aantrekkelijke optie voor klanten die op zoek zijn naar zowel kwaliteit als esthetiek.

Als wederverkoper kunt u profiteren van de duurzaamheid en de aantrekkelijke prijspunten van onze aluminium lijsten, waardoor u een competitief product aanbiedt dat zowel voor kleine als grote projecten geschikt is. Ze zijn eenvoudig te installeren en onderhouden, wat ze bijzonder aantrekkelijk maakt voor de eindconsument.

Kies voor onze aluminium lijsten om uw aanbod te verrijken en tegemoet te komen aan de verfijnde smaak van uw klanten. Ze zijn niet alleen een prachtige toevoeging aan elke ruimte, maar bieden ook een langdurige kwaliteit die uw klanten zeker zullen waarderen.

Deze tekst komt uit de page editor.

Profiel M135

Model M135: een betaalbare en functionele aluminium wissellijst met een slank 9 mm profiel. De M135 Basic Line biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het de meest betaalbare keuze is in ons assortiment.

Profiel M109

Model M109: moderne aluminium wissellijst met een slank 10 mm profiel. Beschikbaar in een scala aan kleuren en maten, inclusief maatwerk. Eenvoudige achterzijde-verwisseling, geschikt voor zowel horizontale als verticale montage.

Profiel M125

Model M125: veelzijdige aluminium wissellijst met 10 mm profiel en elegant facetrandje. Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, inclusief maatwerk. Eenvoudige achterzijde-verwisseling, geschikt voor horizontaal en verticaal ophangen.

Profiel M150

Model M150: stijlvolle ronde aluminium wissellijst met een 10 mm profiel. Verkrijgbaar in diverse kleuren en standaardmaten, met mogelijkheid tot maatwerk. Makkelijk te verwisselen achterzijde, geschikt voor zowel horizontale als verticale ophanging.

Profiel M062

Model M62: robuuste aluminium wissellijst met een breed 23 mm profiel. Beschikbaar in diverse kleuren en maten, met opties voor maatwerk. Eenvoudig te verwisselen achterzijde, ideaal voor zowel horizontale als verticale ophangopties.

Ontdek onze veelzijdige lijsten met diverse glasopties voor optimale kunstbescherming en weergave

  1. Normaal Glas: Klassieke keuze voor helderheid en bescherming.
  2. Anti-Reflect Glas: Minimaliseert reflectie voor betere zichtbaarheid.
  3. Museum Glas 70: Biedt 70% UV-bescherming voor kunstbehoud.
  4. Artglas 99: Premium, 99% UV-bescherming, ultra-lage reflectie.
  5. Polystyreen Glas: Licht, breukbestendig, ideaal voor grote formaten.

Verken onze lijsten met hoogwaardige MDF-achterwanden, ontworpen voor duurzaamheid en veelzijdige ophangopties

  1. Draaiveren: Voor snelle en eenvoudige inhoudswisseling.
  2. Ophanghaken:
  3. Ophangdraad: Robuuste bevestiging, perfect voor grote formaten.
  4. Ophangclips: Onopvallende, nette ophanging.
  5. Staander: Speciaal voor kleine lijsten, maakt staande plaatsing op tafels of bureaus mogelijk.