MADE IN HOLLAND

MAATWERK OPLOSSINGEN

AL 30+ JAAR ERVARING

Over ons

In de beginjaren '90 lanceerde Mavanti BV zich als een toonaangevend familiebedrijf, fabrikant en groothandel in fotolijsten, spiegels en wanddecoraties. Van een bescheiden start als producent van wissellijsten zijn we, dankzij een onverminderde passie voor vakmanschap en innovatie, uitgegroeid tot dé expert, vooraanstaand productiebedrijf en vertrouwde fabrikant in heel Europa. Elke wissellijst, spiegel, wanddecoratie en elke unieke lijst die we vandaag produceren, weerspiegelt onze toewijding aan topkwaliteit.

Als een familiebedrijf, gerenommeerde groothandel én betrouwbare fabrikant begrijpen we de waarde van duurzame producten en betrouwbare relaties. Of u nu op zoek bent naar fotolijstenwanddecoratiesspiegels of volledig ingelijste kunstwerken, Mavanti staat als uw betrouwbare partner, fabrikant en groothandel klaar.

Zowel voor kleine familie winkels, bruisende online winkelplatformen als voor omvangrijke winkelketens hebben we op maat gemaakte oplossingen. Of het nu gaat om tientallen of duizenden items, dankzij onze efficiënte productie kunnen we flexibel inspelen op ieders vraag.

Mede door onze status als dé fabrikant, totaalleverancier én groothandel hebben sectoren zoals hotelsrecreatieparkenkantoorgebouwen en scholen gekozen voor Mavanti voor hun wanddecoratie projecten.

Met bijna drie decennia ervaring, geworteld in echte familiewaarden, staat Mavanti sterk als uw voorkeurskeuze voor kwalitatieve (foto)lijsten, spiegels en wanddecoraties in Europa. Bij Mavanti versmelten kunst, kwaliteit en service tot een perfect geheel. Duik in de wereld van Mavanti!