MADE IN HOLLAND

MAATWERK OPLOSSINGEN

AL 30 JAAR ERVARING

VOOR IEDERS BUDGET

Aluminium lijst

Houten lijst

Posters

Bedrukte plaatmateriaal

Canvas

Spiegels

Mavanti voor uw projecten

Verken de wereld van Mavanti BV, de toonaangevende producent en leverancier van wanddecoraties voor een breed scala aan projecten en doelgroepen, waaronder hotels, vakantieparken, horecagelegenheden, kantoorgebouwen, scholen, ziekenhuizen, publieke gebouwen en meer. Of je nu een hotel, vakantiepark, restaurant, kantoorpand, school, ziekenhuis of ander project beheert, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de stijl en behoeften van jouw project.

Bij Mavanti begrijpen we het belang van een unieke uitstraling en ambiance voor elk project. Daarom presenteren we een uitgebreid assortiment kunstwerken en prints, variërend van betaalbare opties tot premium stukken van topkwaliteit. Of je nu op zoek bent naar decoraties voor een gezellige hotelkamer, een verfijnde hotellobby, een sfeervol restaurant, een inspirerend klaslokaal, een rustgevende ziekenhuisomgeving of een eigentijds kantoor, wij hebben de ideale oplossing voor jouw project.

Als producent zijn we flexibel in het omgaan met verschillende orders, van individuele kunstwerken tot complete locatie-aankleding. Met onze capaciteit en expertise kunnen we voldoen aan de vraag, ongeacht de omvang van het project.

Onze leveringsmogelijkheden beslaan heel Europa, met gegarandeerde tijdige en onbeschadigde levering aan jouw locatie, waar je ook bent in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje of elders in Europa. Met ons efficiënte logistieke netwerk zijn we in staat om aan de eisen van projecten van elke omvang te voldoen.

Bij Mavanti staat klanttevredenheid voorop. Ons ervaren team staat klaar om je te adviseren bij het selecteren van de juiste wanddecoraties en om een vlotte samenwerking gedurende het hele proces te garanderen. Van conceptontwikkeling en ontwerp tot productie en levering, streven we naar uitmuntendheid op elk niveau.

We nodigen ook projectinrichters, ontwerpers en architecten uit om met ons samen te werken aan projecten en om onze wanddecoraties naadloos te integreren in hun ontwerpen.

Laat Mavanti BV de uitstraling van jouw project naar nieuwe hoogten tillen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze op maat gemaakte, wanddecoraties een blijvende indruk kunnen maken, ongeacht de omvang van jouw project. Van een enkel stuk tot grootschalige orders, wij zijn er om jouw visie werkelijkheid te maken.